Спорт
3 жовтня 2017
Бій між Усиком і Брієдісом: дата та місце проведення
У Латвії стверджують, що бій відбудеться саме у столиці їхньої країни – Ризі.
news-image

Півфінал Всесвітньої боксерської суперсерії WBSS між українським чемпіоном Олександром Усиком і латвійцем Марісом Брієдісом може відбутися 20 січня 2018 року у Ризі, щоправда остаточне рішення ще не ухвалено.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Уночі проти 1 жовтня в латвійській Ризі у чвертьфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії WBSS Маріс Брієдіс здобув перемогу над кубинцем Майком Пересом.

У наступному раунді змагань на нього вже чекає українець Олександр Усик, який 10 вересня достроково переміг німця Марко Хуком.


Усик, Брієдіс, Латвія, Україна бокс

Точну дату бою Усик – Брієдіс поки ще не оголосили, щоправда відомо, що протистояння відбудеться на початку 2018 року.

Щоправда, латвійські ЗМІ переконують, що протистояння відбудеться 20 січня 2018 року, пише Xsport.

Крім того, у Латвії стверджують, що бій відбудеться саме у столиці їхньої країни – Ризі.

За словами журналістів, відповідно до розкладу турніру, раніше місцем проведення поєдинку було заплановано Берлін, однак організаторів WBSS вразила атмосфера в Ризі, де проводився бій Брієдіса проти Майка Переса, і вони готові знову провести поєдинок такого рівня в цьому місті.

На запит Xsport у K2 Promotions Ukraine (компанія, що займається боями за участю Усика – "24") цю інформацію поки не підтвердили та зауважили, що поки офіційного рішення щодо дати та місця бою немає.

Водночас сам Брієдіс наголосив, що хотів би зустрітися з Усиком саме в Ризі.

"Звичайно, я б хотів провести півфінал в Ризі. Тільки мені треба поліпшити фізичний і емоційний стан. Завжди треба себе критикувати та прагнути до чогось кращого. Напевно, такий бій з Пересом був необхідним для того, щоб багато про що задуматися ", – цитує слова спортсмена Sport Arena.

Натомість організатор WBSS Калле Зауерланд зазначив, що поєдинок може відбутися як у Ризі, так і у Києві або іншому місці: можливий також варіант і з США.

Бій Усика та Брієдіса – значуща подія: чемпіон WBC проти олімпійського чемпіона та головного фаворита турніру. Цей бій буде дуже затребуваним. Рига має хороші шанси на цей бій. Місце проведення півфіналу буде оголошено приблизно тоді ж, коли пройде останній чвертьфінал – 27 жовтня. Тому, у нас мало часу, – додав він.



Читайте також: Український боксер Усик здійснив давню мрію: опубліковано фото
Читайте також: У Борисполі зустріли переможців «Ігор Нескорених» (фото, відео)