Політика
3 жовтня 2017
Гройсман зробив заяву щодо прийнятої пенсійної реформи
Він зазначив, що ухвалення пенсійної реформи для нього було справою честі.
news-image

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман назвав ухвалення парламентом пенсійної реформи кроком до збільшення доходів українців.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

За його словами, зміни у пенсійній системі і зміни у системі оплати праці, які були започатковані на початку цього року, - це системні перетворення. 

«Це системні кроки, які ведуть до збільшення доходів громадян. Ми реформували систему оплати праці, ми зробили нову систему пенсій. А далі будемо приймати економічні закони, через які будемо створювати нові робочі місця, збільшувати доходи громадян. Все будемо робити для того, щоб люди жили краще, щоб відчули, що життя змінюється вже зараз», - сказав голова уряду.

Володимир Гройсман також зазначив, що ухвалення пенсійної реформи для нього було справою честі.

«Я обіцяв, що ми це зробимо – і ми це зробили. Ми прийняли важливий закон. Хочу подякувати президенту, парламенту, кожному депутату, хто прийняв це відповідальне рішення. Хочу подякувати експертному середовищу, яке підтримувало нашу ініціативу», - сказав прем’єр.
«Зараз важливо, аби ми в жовтні зробили підвищення пенсій і тому важливо, аби всі служби зараз розпочали роботу», - додав він.
Читайте також: Верховна Рада затвердила законопроект про пенсійну реформу
Читайте також: Пенсійна реформа: зміни, які торкнуться кожного українця