Суспільство
4 жовтня 2017
Не дав грошей на бізнес: киянин вбив батька своєї дівчини
Зловмисник наніс потерпілому безліч ножових поранень та ударів по тілу.
news-image

Києві засудили чоловіка, який вбив батька своєї дівчини, передає «Є!»

Як повідомили у київській поліції, коханий дівчини прийшов до її батька, аби попросити 1 тис. доларів на розвиток свого бізнесу. Хлопець займався ремонтом ґаджетів та комп’ютерів, а батько, який теж займався приватним підприємництвом, відмовив, оскільки чоловік бізнес обранця доньки не вважав серйозною справою.

"Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. У результаті молодик схопив ножа та почав ним бити опонента. Після цього хлопець вибіг із під’їзду, викинув ніж та втік, але через кілька годин оперативники затримали його за місцем проживання", - розповіли поліцейські.

На тілі потерпілого судмедексперти виявили майже півсотні колото-різаних голови та тулуба, які виявилися не сумісними із життям.

Проте на судовому засіданні киянин не визнав свою провину, мовляв, що чинив самооборону.

Окрім цього, суду стало відомо, раніше хлопець заборгував кошти багатьом людям. Він їх позичав нібито на купівлю мобільних телефонів та планшетів, але не повертав і товар не привозив.

Зібравши усі докази, показання свідків та висновки відповідних експертиз вироком Печерського районного суду за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого п. 4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК, зловмисника засуджено до десяти років позбавлення волі.

Крім того, за завдання моральної шкоди засуджений має сплатити потерпілій стороні п'ятсот тисяч гривень.

Читайте також: Смерть на данській субмарині: на диску підозрюваного знайшли відео катувань жінок