Світ
5 жовтня 2017
Комітет нацбезпеки США схвалив 10 млрд для стіни Трампа на кордоні з Мексикою
Законопроект включає 10 мільярдів доларів на фінансування прикордонної стіни, 5 мільярдів доларів на покращення пунктів для в'їзду та включає 5000 агентів для прикордонного патрулювання та митного й прикордонного контролю.
news-image

Комітет нацбезпеки Палати представників США затвердив законопроект про безпеку кордону, який включає 10 мільярдів доларів на прикордонну стіну.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Європейську Правду.

Схвалений Комітетом законопроект включає 10 мільярдів доларів на фінансування прикордонної стіни, 5 мільярдів доларів на покращення пунктів для в'їзду та включає 5000 агентів для прикордонного патрулювання та митного й прикордонного контролю.

Повідомляється, що демократи розкритикували цей законопроект як політичний трюк, щоб заспокоїти президента Трампа, який пропонував будівництво стіни як ключовий пункт своєї кампанії.

Очікується, що цей законопроект буде прийнято Палатою представників, однак, для підтримки Сенатом йому потрібна більшість у 60 голосів.

Нагадаємо, у січні 2017 року президент США Дональд Трамп підписав директиву про будівництво стіни на кордоні Сполучених Штатів з Мексикою, розпочавши таким чином реалізацію однією зі своїх передвиборних обіцянок.

Читайте також:В чому звинувачують Трампа? - переклад документа про зв’язки з РФ та компромат Кремля