Події
5 жовтня 2017
На Кіровоградщині військовий повісився після візиту до поліції
Наразі близько 200 бійців АТО оточили Компаніївське райвідділення поліції, вимагаючи справедливості.
news-image

На Кіровоградщині колишній військовослужбовець 72-ої бригади повісився після допитів у поліції.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Військового Олексія Сніжка звинуватили у побитті жінки, яка через травму голови впала в кому. Односельці спростовують заяви правоохоронців та стверджують, що чоловік ніколи не піднімав на дружину руки. Напередодні трагедії подружжя відвідувало друзів, які повернулись із заробітків з Росії. Між двома сім'ями зчинився конфлікт, що переріс у бійку. Односельці впевнені, травмували жінку заробітчани на цьому застіллі.

За словами рідних військовослужбовця, після інциденту чоловік провів у камері одну добу. У райвідділі його катували, вимагаючи зізнання. Ймовірно, внаслідок отриманих психологічних травм за кілька днів після події військовий повісився, залишивши передсмертну записку.

Допоможіть, будь ласка, Люді. Я вже не можу. Мені дуже важко, довго я не протягну. Що сталось, я не пам’ятаю. Вибачте, будь ласка. Дівчата, допоможіть мамі з Настечкою. Я її дуже люблю. Донечко, вибач, – йшлося у записці.

Наразі близько 200 бійців АТО оточили Компаніївське райвідділення поліції, вимагаючи справедливості. Військові прагнуть, щоб винних у смерті побратима покарали. Натомість правоохоронці запевняють, що Олексію Сніжку зачитали підозру у скоєнні злочину без порушення процедури.

Читайте також: В Одеському СІЗО помер чоловік
Читайте також: iPhone врятував життя власниці під час стрілянини у Лас-Вегасі (фото)