Події
6 жовтня 2017
У поліції повідомили деталі сутичок під Радою
Представники Національної гвардії та Національної поліції посилено охороняють будівлю Верховної Ради по периметру.
news-image
У Нацполіції Києва розповіли деталі сутичок під Верховною Радою під час масових акцій, в результаті яких на трьох осіб склали адмінпротоколи, про це повідомляє прес-служба відомства, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

За даними правоохоронців, близько 10:15 група громадян намагалася пройти в будівлю парламенту.

"Працівники поліції запропонували перевірити їх речі на вміст небезпечних та заборонених предметів. Чоловіки у грубій формі відмовилися, після чого влаштували штовханину", - наголошують в повідомленні.

Зазначається, що активних учасників події правоохоронці вивели за межі території, де проходить мітинг. На трьох людей складають адмінпротоколи за статею дрібне хуліганство.

Нагадаємо, 6 жовтня під Верховною Радою сталися сутички між поліцією та представниками партії "Національний корпус", створеної на базі організації "Громадянський корпус "Азов".

Представники Національної гвардії та Національної поліції посилено охороняють будівлю Верховної Ради по периметру. Як повідомляли, під Верховною Радою мітингувальники зі "Свободи" та "Національного корпусу" запалили димові шашки. Вони виступають проти законопроектів президента Петра Порошенка про реінтеграцію Донбасу.

Читайте також:«Шашку запалив я» - нардеп прокоментува інцидент в Раді