Події
6 жовтня 2017
Ада Роговцева навідала військових у шпиталі в Дніпрі (фото)
Артистка під час творчої зустрічі разом з донькою читала власні вірші та розповіла про тяжку долю матерів.
news-image

Відома артистка Ада Роговцева висловила щиру подяку дніпровським медикам за їхній професіоналізм під час творчої зустрічі з пораненими у приміщенні клубу при військовому шпиталі.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

"Коли минулого року я підхопила тут запалення легенів, то думала, що вмираю. Але у Мечникова не лікарі, а справжні чаклуни – за п'ять днів я вже грала виставу", – розповіла вона.

Ада Роговцева зазначила, що в Дніпрі найкращі фахівці в одному місці – хоч у Мечникова, хоч в опіковому центрі, хоч у шпиталі, а в інших містах потрібно бігати по різних інстанціях.

Також артистка під час творчої зустрічі разом з донькою читала власні вірші та розповіла про тяжку долю матерів.

"Коли не стало мого сина, в мене буле відчуття, що я сама померла. З кожною загибеллю наших Героїв на Сході в Україні "помирають" матері. Найстрашніше, що багато з них не можуть поховати своїх синів", – зазначила вона.

Ада Роговцева подякувала бійцям за їхній подвиг і закликала простити тих, хто робить вигляд, що в Україні немає війни.

"Ви кращі за нас, ви мудріші за нас, але коли повернетесь, вам доведеться багато прощати нам, і тим, хто сьогодні "фестивалить". Прощайте, я благаю вас, і повертайтеся живими", – сказала вона.

Після зустрічі з лікарями і бійцями Ада Роговцева влаштувала автограф-сесію, а також розписалася на прапорах України, які поранені після одужання повезуть у свої частини.

 

Читайте також: Порошенко нагородив Аду Роговцеву премією імені Олександра Довженка
Читайте також: Євген Кравцов визначив першочергові заходи для подолання незадовільного стану приміських поїздів