Спорт
9 жовтня 2017
Сьогодні Україна проведе вирішальний матч відбору ЧС-2018
Матч на НСК Олімпійський стартуватиме о 21:45.
news-image

У заключному 10-му турі групи I відбіркового етапу до чемпіонату світу 2018 року збірні України та Хорватії зустрінуться в Києві на "Олімпійському", повідомляє «Є!» з посиланням на УНН.

Обидві команди підійшли до зустрічі маючи по 17 очок та програючи 2 пункти лідеру - Ісландії.

Україна не програє вже в п'яти турнірних матчах на своєму полі (4 перемоги). Натомість хорватам достатньо нічиєї, щоб гарантувати собі друге місце.

В очному протистоянні збірних 4 перемоги на рахунку Хорватії, 1 звитяга за "жовто-блакитними" при 3 нічиїх. Статистика забитих голів 13:5 на користь "картатих".

Відзначимо, що гості несуть серйозні втрати перед грою. Втративши ще до початку збору Ніколу Калініча, Матео Ковачича, Ведрана Чорлуку, Марко Пьяца, Тіна Едвая і Борну Барішіча, в грі з фінами до списку додався травмований Брозович.

Зауважимо, що у таборі господарів втрат значно менше. Через перебір карток матч з Хорватією пропустять Іван Ордець і Артем Кравець, зате після дискваліфікації повернуться Віктор Коваленко і Олександр Зінченко, як і Ярослав Ракицький, який встиг відновитися після м'язового ушкодження.

Додамо, що матч на НСК "Олімпійський" стартуватиме о 21:45.