Суспільство
11 жовтня 2017
Сім'я Тимошенко заробляє на мережі ломбардів через офшори – ЗМІ
Сім'я Тимошенко заробляє мільйони на ломбардах – ЗМІ.
news-image

Сім'я лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко отримала 2,4 млн грн доходу від кіпрської компанії Diafox Consulting Limited, на яку в Україні оформлено мережу ломбардів "Дешева готівка". Про це йдеться у розслідуванні програми "Наші гроші з Денисом Бігусом", передає «Є!».

Згідно з декларацією чоловіка Тимошенко Олександра, він отримав 2 390 942 грн прибутку саме від компанії Diafox Consulting Limited.

Ломбарди "Дешева готівка" засновано 2013 року. Зараз мережа налічує 20 відділень.

Ломбард зареєстровано за адресою: вул. Героїв Севастополя, 48, оф. 207. У цьому будинку розташований офіс київського обласного відділення "Батьківщини", яке очолює екс-нардеп Костянтин Бондарєв. Сама будівля належить компанії з іменем Бондарєва.

Тут же розташована приймальня народного депутата від "Батьківщини" Сергія Власенка, що дає змогу мати імунітет від правоохоронних органів, уважають журналісти.

Сам Власенко заперечує факт прописки ломбарду у його приймальні. "Я точно не маю жодного відношення до ломбарду, і моя приймальня точно не має жодного стосунку до ломбарду", – запевнив він.

У сюжеті зазначають, що ні Бондарєв, ні Власенко, ні Тимошенко не надали відповіді стосовно кінцевого бенефіціара ломбарду.