Події
11 жовтня 2017
У лікарні розповіли про стан пішоходів збитих вантажівкою у Дніпрі (фото)
Все сталося об 11:00 ранку, коли повз зебру їхав потік машин.
news-image

У Дніпрі на зебрі вантажівка збила трьох пішоходів, із яких одна людина загинула. Всі жертви ДТП є студентами, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Все сталося об 11:00 ранку, коли повз зебру їхав потік машин. Тільки-но на дорогу ступили пішоходи, автівки зупинилися – всі, крім однієї. Вантажівка помчала просто на людей, унаслідок чого дівчина загинула під колесами одразу, ще одну жінку та хлопця з важкими травмами забрала швидка. Під колеса потрапили Катерина і Роман – майбутні ветеринари, закохані одне в одного. Вони поспішали на третю пару в університетський корпус, який розташований через дорогу. 

«Вона їхала з дому на пари, хлопець її зустрічав. Вони йшли на пару та не дійшли», - каже однокурсниця загиблої дівчини Яна Сижуковська.

В Катерини не було жодного шансу – вона була найближче до вантажівки і першою потрапила під її колеса. Романа лікарі сподіваються врятувати, однак зізнаються, що його психологічний стан викликає більше побоювань, ніж травми, котрі не смертельні. Побоюються медики за стан 27-річної Аліни, яка йшла по зебрі, поряд з парою – поки що їй лише ллють донорську кров, бо оперувати надто ризиковано. Стан дівчини вкрай важкий. 

«Перелом основи черепа, забій мозку, важка травма грудей», - розповів головний лікар обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

Чому не зупинився на зебрі, водій вантажівки не говорить. У поліції мають його свідчення – чоловік зізнався, що пішоходів бачив, але фургон був завантажений, і він не встиг загальмувати. 

«Пояснює, що намагався уникнути ДТП», - розповів один із правоохоронців на місці трагедії.

Студенти і викладачі кажуть, що поряд розташований великий лікарняний комплекс, а дорога йде на схил, тож водії їдуть швидко і не завжди можуть загальмувати. Аварії саме на цьому місці трапляються мало не кожного місяця, а кілька років тому тут уже загинув студент. Однокурсники загиблої Каті називають цю зебру «переходом смерті». 

«Маршрутки зупиняються просто тут. За маршруткою не видно, їде машина чи не їде, і водіям не видно», - каже Ганна Котелевець.

 

Читайте також: Смертельна автокатастрофа у Дніпрі: вантажівка збила трьох пішоходів (фото)
Читайте також: У Дніпрі сталась ДТП за участі семи автомобілів (фото)