Події
12 жовтня 2017
Нардепу Березі розбили обличчя під час футбольного матчу у Дніпрі (відео)
Інцидент стався на стадіоні «Дніпро Арена».
news-image

У Дніпрі 11 жовтня під час футбольного матчу Другої ліги ультрас напали на депутата від "Народного фронту" Юрія Березу і розбили йому обличчя.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

 

Інцидент стався на стадіоні "Дніпро Арена". Матч розпочався о 19-ій, тривав відносно спокійно, закінчився з рахунком 2:0 на користь ФК "Дніпро",  а наприкінці матчу сталась сутичка.  

Як розповідають помічники нардепа Берези, він був у фан-секторі СК "Дніпро-1". Туди підбігли вболівальники ФК "Дніпро", намагаючись забрати транспаранти та барабан у своїх опонентів. Береза опинився у центрі протистояння.

На фото із Мережі можна побачити, що в нього розбите обличчя. Нам вдалось зв'язатися з нардепом, але все, що він встиг повідомити: дає покази слідчим, і часу на розмови і інтерв'ю не має взагалі, після чого слухалку брати перестав.

У райвідділі поліції ТСН повідомили, що він у міському відділі. Але там його теж не має, кажуть чергові. Не на камеру вони розповідають: одразу після інциденту під міськвідділ прийшов цілий натовп невідомих хлопців, вони скандували "Дніпро". Але і розійшлися відносно швидко. 

Читайте також: Голова уряду Каталонії підписав декларацію про незалежність