Україна
13 жовтня 2017
17 жовтня в Україну прибуде президент Мальти
Бізнес-форум пройде з 13:00 по 20:00 у вівторок в конференц-залі «Колізей» в будівлі ТПП.
news-image

Президент Республіки Мальта Марі-Луїз Колейро Прека відвідає Україну у вівторок, 17 жовтня, для участі в Українсько-мальтійському бізнес-форумі за участю президента України Петра Порошенка, повідомляється на офіційному сайті Торгово-промислової палати України.

Інформує «Є!», з посиланням на telegraf.com.ua.

"Програма заходу включає пленарну частину, в якій будуть висвітлені стан, перспективи та пріоритетні напрямки українсько-мальтійського економічного та інвестиційного співробітництва, умови і переваги ведення бізнесу в Україні та Мальті. За програмою під час Форуму також відбудуться В2В переговори між представниками ділових кіл України та Мальти ", - йдеться в повідомленні.

У ТПП відзначають, що мальтійська сторона зацікавлена ​​в напрямку для участі в Форумі делегації в складі уряду, керівництва профільних державних агентств та асоціацій, а також підприємств Мальти.

Організаторами заходу виступають ТПП України і ТПП Мальти за підтримки посольства України в Італії, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства закордонних справ України.

Бізнес-форум пройде з 13:00 по 20:00 у вівторок в конференц-залі "Колізей" в будівлі ТПП.

Читайте також: Сенцова перевели у російську колонію на Ямал – адвокат
Читайте також: Україна подала черговий позов проти Росії до СОТ