Події
14 жовтня 2017
На Львівщині чоловік розтрощив приймальне відділення дитячої лікарні та побив двох медиків
Затриманий чоловік раніше п'ять років відсидів за тяжкі тілесні ушкодження.
news-image

У Львівській міській дитячій лікарні 23-річний чоловік розтрощив приймальне відділення та побив двох медиків. Травмованих медсестру і хірурга лікарні госпіталізували. Дебошира затримала поліція.

Про це пише ZAXID.net, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

За інформацією головного лікаря Дмитра Квіта, чоловік разом з жінкою прийшов у приймальне відділення дитячої лікарні з дитиною, яка себе погано почувала. У дитини була блювота, її оглядав лікар. Згодом для додаткового огляду викликали хірурга. Батько дитини раптово вискочив в коридор і почав трощити реєстратуру приймального відділення. Розбитим склом травмувалася медсестра. На шум в коридор вибіг хірург, якого неадекватний чоловік побив.

Після дебошу жінка з дитиною втекли, а хулігана затримала поліція. Чоловік пояснив, що був на емоціях. Патрульним, які прибули на виклик він пояснив, що просив невідкладної допомоги для свої дитини, а йому сказали почекати.

Чоловіка відразу доставили в Шевченківський відділ поліції, з ним проводять необхідні слідчі дії. За її словами, 23-річний львів'янин був тверезим. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 ККУ («хуліганство»).

Затриманий чоловік раніше п'ять років відсидів за тяжкі тілесні ушкодження. 

Читайте також: У лікарні розповіли про стан пішоходів збитих вантажівкою у Дніпрі (фото)
Читайте також: До Дня захисника України київські школярі побували у гостях в прикордонників (відео)