Політика
14 жовтня 2017
Супрун зазначає, що навколо медреформи крутиться багато непривдивої інформації
Є дуже багато серед медичної спільноти медиків, лікарів, медсестер і інших працівників, які чекають ті реформи.
news-image

Деякі лікарі бояться медичної реформи, тому що довкола неї розповсюджують багато неправдивих міфів. Про таке в інтерв’ю "5 каналу" заявила в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

"Є дуже багато серед медичної спільноти медиків, лікарів, медсестер і інших працівників, які чекають ті реформи. Вони розуміють, як воно зміниться, вони знають, що для них це буде захист, що вони матимуть своїх пацієнтів і вони будуть надавати їм допомогу. Головні лікарі і медичні заклади будуть зацікавлені в тих лікарях, які є більш популярні і надають більш якісну допомогу, бо вони матимуть за собою всіх своїх пацієнтів. Лікарі будуть мати вибір. Ті лікарі, які будуть мати своїх пацієнтів, вони зможуть обирати, де вони будуть працювати", – пояснила Супрун.
"Ті, які бояться, я думаю, не розуміють до кінця, як воно буде мінятися. Є дуже багато міфів, які розкручують і на медійному просторі, і ті хто є проти реформи. Але коли ми зможемо довести до всіх лікарів, як воно буде виглядати, я думаю, що вже не будуть боятися", – додала вона.
Читайте також: Три нардепи подали до суду на Гройсмана