Київ
15 жовтня 2017
У Києві подружжя тричі обікрало своїх сусідів (фото)
Слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції у помешканні підозрюваних вилучили квитанції з ломбарду.
news-image

Останнього разу чоловік та дружина винесли із помешкання ювелірні прикраси, гроші та мобільний телефон. Більшість речей здали у ломбард, однак після скоєння злочину їх затримали правоохоронці.

Інформує «Є!», з посиланянм на tabloid.informator.news.

У зловмисників вилучили мобільний телефон та інші цінні речі киянки, а також ключі від вхідних дверей, які вони нібито знайшли.

Слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції у помешканні підозрюваних вилучили квитанції з ломбарду, що свідчили про продаж раніше награбованого майна.

Чоловік розповів правоохоронцям, що навідувався до сусіднього помешкання тричі за останній місяць: вперше викрав кілька коштовних прикрас, вдруге – гроші та ювелірні вироби. Йому здалося, що потерпілі навіть не помітили крадіжки, і зловмисники вирішили вкотре «покращити» матеріальне становище за рахунок сусідів.

Працівники поліції також встановили, що напередодні чоловік скоїв крадіжку сумки у киянина, який заснув на зупинці громадського транспорту. Зловмисник зізнався, що там були ключі від квартири та паспорт із адресою проживання, тож він мав намір «зайти у гості» за відсутності господарів, але йому завадили правоохоронці.

За вчинення крадіжки, подружжю загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: Заяви Угорщини про освітній закон – це розповідь повії про цноту, – Береза