Суспільство
15 жовтня 2017
Масова бійка ледь не відбулася у Львові: поліція затримала десятки молодиків зі зброєю
У Львові правоохоронці затримали близько півсотні молодиків.
news-image

Увечері 14 жовтня у Львові правоохоронці затримали групу підозрілих осіб, які мали з собою газові балончики, кастети, ножі та інші небезпечні предмети.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області, передає «Є!».

14 жовтня, близько 17.30, на оперативну лінію 102 до правоохоронців надійшло два повідомлення про підозрілі групи осіб, які можуть мати з собою зброю та, як йшлось у одному з повідомлень, можуть увірватися в один із магазинів на вулиці Городоцькій у Львові, – розповіли у поліції.

У підсумку на місце події виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та працівники інших служб.

Правоохоронці виявили та вилучили у них газові балончики, кастети, ножі та інші предмети, які можуть бути використані для нанесення тілесних ушкоджень. Зараз поліцейські встановлюють особи громадян та проводять першочергові заходи, – додають представники правоохоронних органів.

У поліції Львова своєю чергою зазначили, що на місце інциденту також прибула група тактично-оперативного реагування.

За вказаною адресою виявили дві агресивно налаштовані одне проти одного групи молодих людей. Тактики утворили між ними ланцюг. Під час спроби встановити особи цих підозрілих осіб і перевірити в них наявність заборонених предметів вони спробували втекти, однак марно. У двох груп налаштованих одне проти одного виявили предмети, які ззовні є схожими на холодну зброю (ланцюги, кастети, ножі, частини від сокири), газові балончики та предмет схожий на пістолет, – зауважили львівські правоохоронці

До слова, внаслідок таких дій з боку поліції кілька десятків осіб було доправлено до відділків поліції для встановлення обставин.

На місці працювали слідчі та експерти-криміналісти. Відтак, злагодженим діям патрульної поліції вдалося уникнути масової бійки. Патрульна поліція Львова продовжує посилене патрулювання. У разі виявлення підозрілих осіб та предметів – телефонуйте за номером 102,– підсумовують у поліції Львова.