Суспільство
17 жовтня 2017
Джигарханян про свою дружину: Вона повелася огидно. Вона – злодій, а не людина
Джагарханян: Я хочу повернутися у свій улюблений театр.
news-image

Російський актор і режисер Армен Джигарханян, який зараз перебуває в одній із московських лікарень, назвав свою дружину Віталіну Цимбалюк-Романовську "злодієм", яка "повела себе огидно". Про це він повідомив у коментарі телеканалу "Россия 1", передає «Є!».

15 жовтня Цимбалюк-Романовська заявила, що її чоловік зник у невідомому напрямку, і вже кілька днів не з'являється вдома й на роботі. 82-річний Джигарханян нібито виїхав із театру разом із двома невідомими і ост уже протягом кількох днів не виходить на зв'язок.

За даними телеканала, кілька днів тому режисер звільнив дружину з посади директора власного театру через те, що запідозрив її в бажанні заволодіти бюджетом театру.

За чутками, після того як Джигарханян переписав усе своє майно на дружину, він став побоюватися за своє життя. Сама ж Віталіна заявляє, що її чоловік міг стати жертвою своєї довірливості, а їй на телефон надходять погрози, – повідомляє телеканал.

Журналісти телеканалу "Россия 1" знайшли актора в лікарні Москви. 

У мене дуже гарний стан. Мені 80 років. Це все треба враховувати. Я зараз бігати не буду – і не зможу, і не хочу. Найголовніше для мене – я хочу повернутися у свій улюблений театр, – заявив Джигарханян.

Він розповів, що в його житті "відбулися не дуже гарні процеси" – дружина нібито завдала йому багато "несправедливого болю". "Вона повелася огидно. Вона – злодій, а не людина", – підкреслив він.