Події
17 жовтня 2017
На Львівщині викрили кандидата наук який виготовляв фальсифіковані ліки
Вартість кожної пігулки під час реалізації становила близько 250 гривень.
news-image

 На Львівщині кандидат біологічних наук організував підпільних цех з виготовлення фальсифікованих ліків та налагодив збут їх по Україні і до сусідніх держав. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

"Кандидат біологічних наук та його помічниця облаштували в занедбаному будинку підпільний цех, обладнаний різноманітним лабораторним обладнанням, фасувальними апаратами та приладами для імітації заводського пакування фальсифікату", - повідомили у поліції.

Зловмисники організували підпільне виробництво фальсифікованих ліків і налагодили їхній збут по Україні до сусідніх держав.

 Під час обшуків поліцейські вилучили більше 25 тисяч пігулок фальсифікованих лікарських засобів, за попередніми даними, призначеними для підвищення рівня згортання крові, та більш як 14 літрів прекурсорів, які використовувалися для їх виготовлення.

Вартість кожної пігулки під час реалізації становила близько 250 гривень, а загальна вартість вилученого понад 6 мільйонів гривень.

Фальсифікат направлено на експертизу. За цим фактом відкрили провадження  за ч.1 ст.321 КК України (фальсифікація лікарських засобів).

Зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Читайте також: Всесвітній день яйця: як смачно відсвяткувати незвичну дату
Читайте також: У Кенії пройшли акції протестів опозиції (фото)