Київ
18 жовтня 2017
Біля наметового містечка під ВР з'явилась перша барикада
Люди продовжують облаштовувати тимчасове житло та встановлювати нові намети.
news-image

Наметове містечко біля Верховної Ради розрослося на вулицю Грушевського та Маріїнський парк. Близько десятка великих наметів перегородили проїжджу частину, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Люди продовжують облаштовувати тимчасове житло та встановлювати нові намети. Депутатів серед тих, хто планує ночувати на вулиці, поки що журналісти не зустріли. Ситуація в центрі Києва загалом спокійна, сотні правоохоронців знаходяться поряд і не перешкоджають діям мітингувальників. Наразі на Грушевського нікого не зупиняють і навіть не перевіряють вміст сумок, як це робили в першій половині дня. Вулиця перекрита для проїзду транспорту, однак повністю прохідна.

Натомість перший кордон зводять самі активісти – вони остерігаються можливого штурму правоохоронців серед ночі. Одночасно з появою барикади запрацювала завезена раніше польова кухня – активістів годують гречкою із тушкованим м’ясом. Як повідомлялося, учасники протестів прогнозують, що наметове містечко існуватиме від кількох днів до тижня. «Поки не вирішать усі наші проблеми», - твердять мітингувальники. 

Читайте також: Ситуація біля Верховної Ради: мітингувальники згортають прапори, намети залишаються
Читайте також: Нардепа Барну побили та обплювали під Радою (фото, відео)