Політика
29 січня 2015
Нємцов: події в Страсбурзі - частина плану Путіна
news-image

Російський політик і державний діяч Борис Нємцов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив, що не бачить нічого хорошого в позбавленні Росії права голосу в ПАРЄ. За його словами, це частина плану Путіна щодо виходу з Ради Європи, передає Є! Єдність.інфо.
 

Негнучка, часто тупа поведінка Наришкіна і Пушкова явно говорила про небажання путінців знайти компроміс з європейцями. Досить згадати про небажання звільнити полонену Надію Савченко, - зазначив політик.

 

Я впевнений, що події в Страсбурзі - частина плану Путіна щодо виходу з Ради Європи, а не просто позбавлення голосу в Парламентській Асамблеї.

Нємцов підкреслює, що президенту Росії Володимиру Путіну набридло відповідати на незручні питання про війну, анексію і агресію проти України, про порушення ним міжнародних зобов'язань Росії. Він збирається воювати далі і в його плани не входить отримувати ляпаси за свою неадекватність. Крім того, йому набрид Страсбурзький суд, де він постійно програє.

У липні минулого року мені програв 26 тисяч євро, тепер ще Навальному з Яшиним стільки ж. Але головне-це програш Ходорковському майже 2 млрд доларів! Будучи членом Ради Європи, Путін зобов'язаний платити. Якщо ж Росію виженуть, то автоматично це вихід з під юрисдикції Страсбурзького суду, а значить і платити не треба, - зазничив політик.
Читайте також: Нємцов: поки нафта дешевше 100 доларів, нових воєн РФ вести не буде


Наостанок він добавив, що справа не тільки у звільненні Савченко і в припиненні поставок зброї і "відпускників", а саме в тому, що Путіну платити нічим.