Суспільство
19 жовтня 2017
Рада продовжила розгляд медичної реформи
Спікер парламенту Андрій Парубій відкрив ранкове пленарне засідання. У залі зареєструвалися 342 народних депутата.
news-image

Верховна Рада продовжує розгляд медичної реформи. До голосування залишається розглянути ще близько 100 поправок, пише «Є!» з посиланням на Громадське.

Спікер парламенту Андрій Парубій відкрив ранкове пленарне засідання. У залі зареєструвалися 342 народних депутата.

Під стінами Верховної Ради 17 жовтня відбулась масова акція на підтримку «Великої політичної реформи».  Жодної з вимог Рада протягом того дня не виконала. Тому організатори оголосили про продовження акції 19 жовтня, а під парламентом розбили наметове містечко. 

Про головні події акції протесту зранку і до вечора 17 жовтня читайте в онлайн-публікації: Протести у центрі Києва: сутички з поліцією і наметове містечко під Радою. 

Увечері 17 жовтня, близько 22:00, під будівлею Ради стались нові сутички між протестувальниками та правоохоронцями. Згодом ситуація заспокоїлась. Глава Нацполіції Сергій Князєв підтвердив, що правоохоронці не планують зносити намети протестувальників.

18 жовтня під парламентом продовжилася акція протесту. На місці перебувало близько 200 людей, частина з яких залишились там із вечора.

Читайте також:Герасимов заявив, що законопроекти про антикорупційний суд і зняття депутатської недоторканності буде проголосовано