Події
19 жовтня 2017
Горе-мати, яка задушила власну дитину, вчинила самогубство у СІЗО
В один день жінка прокинулася з думкою про вбивство своєї дитини, а вже ввечері довела свій злочинний умисел до кінця, задушивши немовлятко подушкою.
news-image

Ув’язнена Одеського СІЗО, яка раніше задушила свою тримісячну дитину, покінчила життя самогубством.

28-річна жінка порізала собі вени, повідомив в Facebook помічник начальника ГУ Нацполіціі в Одеській області Руслан Форостяк, передає «Є!»  з посиланням на “Народна Правда”.

“Інша арештантка, яка спала на ярусі нижче, відчула, що на неї капає кров, викликала охорону, але було вже надто пізно, врятувати її не вдалося, жінка померла”, – написав Форостяк.

Він також повідомив, що за фактом події відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК України – вбивство.

Раніше на допиті жінка розповіла, що після народження дитини вона відчувала моральне виснаження, їй здавалося, що вона здійснювала поганий догляд за дочкою. В один день жінка прокинулася з думкою про вбивство своєї дитини, а вже ввечері довела свій злочинний умисел до кінця, задушивши немовлятко подушкою.

А напередодні жінка хотіла звести рахунки з життям, прийнявши велику кількість снодійного, проте покінчити життя самогубством їй не вдалося – таблетки не подіяли.

У серпні повідомлялося про жорстоке вбивство, яке скоїв в’язень Одеського ізолятора. Він витонченим способом розправився з співробітницею СІЗО. Згодом з’ясувалося, що в ізоляторі практикувалися жорстокі побиттяпідслідних з боку охорони.