Події
20 жовтня 2017
Поблизу Севастополя на пішохідному переході бетономішалка збила двох братів: є загиблі (фото)
Діти йшли до школи та зупинилися поблизу нерегульованого пішохідного переходу.
news-image

Уранці 20 жовтня в селі Верхньосадове неподалік окупованого Севастополя бетономішалка на шаленій швидкості протаранила групу рідних братів, які, направляючись до школи, переходили дорогу пішохідним переходом.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Як повідомляє "Газета.ru" з посиланням на місцеві ЗМІ, в результаті інциденту одна 7-річна дитина, що навчалася у першому класі, загинула на місці, натомість його старшого 9-річного брата госпіталізували у вкрай важкому стані.

"Хлопчик 2006 року народження перебуває у реанімації. Його стан є стабільно важким, політравма – пошкоджено багато органів і систем. Наразі проводиться обстеження", – зазначають лікарі.

За словами очевидців, діти йшли до школи та зупинилися поблизу нерегульованого пішохідного переходу.

У цей час, як переконують свідки, щоб пропустити пішоходів, перед зеброю зупинився автобус, який щойно відправився від зупинки, однак, коли діти вийшли на дорогу, їх на величезній швидкості збила бетономішалка Renault, що неочікувано виїхала з-за автобусу та в результаті опинилася на зустрічній смузі.

До слова, вранці у Верхньосадовому спостерігався густий туман. Також, цілком імовірно, що водій вантажівки намагався загальмувати, оскільки після нього залишився великий гальмівний слід.

Крім того, причиною трагедії могло стати те, що водій занадто розігнався з гори, тому і виїхав на зустрічну смугу, щоб уникнути зіткнення з автобусом – дорога тут має по одній смузі в кожен бік.

ДТП, Крим, жертви, діти

Додамо, що ще один брат не постраждав, а водія вантажівки затримали – щодо чоловіка порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 264 КК РФ (порушення особою, яка керує автомобілем, правил дорожнього руху, що призвело з необережності до смерті людини).

Судячи з кваліфікації обвинувачення, водій вантажівки в момент аварії був тверезим. Якщо потерпіла дитина виживе, то водієві загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Місцеві жителі підкреслюють, що в родині загиблого було сім дітей і що до школи направлялися три рідних брати: старший з них трохи відстав, відтак це його і врятувало.

Знайомі сім'ї організували збір коштів на похорон хлопчика.

Читайте також: Смертельне ДТП у Харкові: водій Volkswagen на допиті стверджував, що їхав на зелений (відео)
Читайте також: Суд над Зайцевою: слідчий анонсував низку експертиз щодо водія Volkswagen Touareg