Війна
20 жовтня 2017
Російські терористи 9 разів відкривали вогонь по українських позиціях, - штаб
У районі шахти Бутівка, Верхньоторецького та Кам’янки окупанти провели обстріли по бойових позиціях українських військ зі стрілецької зброї.
news-image

З початку доби зафіксовано 9 ворожих обстрілів на які українські війська оперативно і жорстко відповідали вогнем у відповідь, та не понесли жодних втрат. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

"Від опівночі зафіксовано 9 випадків порушення перемир’я, 6 із яких припадають на Донецький напрямок. Так, найгарячіше й надалі було неподалік Авдіївки. Тут бойовики тричі обстрілювали наші укріплення з різних видів гранатометів, озброєння БПМ та стрілецької зброї. Так само, близько 16 години ворог випустив 12 мін калібру 120 міліметрів", - повідомив прес-центр.

Як зазначили у штабі, у районі шахти Бутівка, Верхньоторецького та Кам’янки окупанти провели обстріли по бойовим позиціям українських військ зі стрілецької зброї.

"На Приморському напрямку противник двічі обстрілював із піхотного озброєння наші опорні пункти неподалік Гнутового. А на Луганському напрямку бойовики упродовж майже 30 хвилин випустили 39 мін калібру 82 міліметри, били з протитанкового гранатомету і озброєння БМП на підступах до Троїцького", - зазначив штаб.
Читайте також: Під час обстрілів бойовиків на Донбасі поранено мирну жительку
Читайте також: За добу російсько-окупаційні угруповання 5 разів порушували перемир’я