Суспільство
21 жовтня 2017
У Німеччині дикі кабани нападають на людей, є постраждалі
Влада просить автомобілістів залишатися в машинах.
news-image
У землі Шлезвіг-Гольштейн агресивні дикі кабани накидаються на людей і псують автомобілі.

Про інцидент інформує радіо NDR, передає «Є!».

У центрі Хайде дикі свині викликали переполох, - повідомляє ЗМІ.

За даними поліції, двоє дорослих тварин бігають у районі ринкової площі та міського мосту. Кабани агресивні. На момент виходу новини в ефір один з кнурів знаходився у будівлі банку Sparkasse.

Влада просить автомобілістів залишатися в машинах, місцевих жителів - у будинках і магазинах. Пішохідна зона оточена. Поліцейські і єгері намагаються нейтралізувати непрошених гостей міста.

Свідки розповіли про жінку, яка лежала на асфальті і кричала,  її штани  були розірвані. Чоловікові кабан відкусив кінчик пальця. В цілому поранення отримали не менше чотирьох людей. Також було пошкоджено декілька автомобілів.

Подібні випадки у Німеччині не рідкість. Так, у січні серед білого дня у Берліні дикий кабан кидався на людей, після чого був застрелений, а в м. Зігені (земля Північний Рейн-Вестфалія) хряк бігав по людній і наповненій машинами вулиці, а коли його почав переслідувати патрульний поліцейський автомобіль, пробив скло перукарні і спробував сховатися у задніх кімнатах приміщення. Поліція також застрелила кабана.