Суспільство
22 жовтня 2017
ДТП у Харкові: знайомий родини Зайцевих повідомив, що Олену «по частинах збирали» після аварії десятирічної давності
За інформацією знайомих родини Зайцевих, Олена приймає знеболювальні препарати.
news-image

Підозрювана у скоєнні смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева 2007 року потрапила разом із матір'ю в дорожньо-транспортну пригоду, після якої приймає знеболювальні препарати. Про це виданню "Город Х" повідомив на умовах анонімності близький знайомий родини Зайцевих, передає «Є!».

Аварія трапилася на просп. Леніна (зараз просп. Науки) в Харкові.

Найбільше тоді постраждала 10-річна Олена. Лікарі буквально по частинах її збирали й обличчя "ліпили" заново. На обличчі досі залишилися шрами, які вона намагається приховувати за допомогою косметики. Я не міг собі уявити, що після пережитого в дитинстві вона зможе порушувати швидкісний режим. Після ДТП у неї почалися страшні головні болі, і вона вже 10 років сидить на серйозних знеболювальних, – сказав він.

За словами співрозмовника видання, про прийом препаратів "відразу сказали лікарю, який брав аналіз крові" після ДТП 18 жовтня.

Алкоголю там не було однозначно. У суді говорили про опіати – нічого не можу відповісти. Якщо вживала – ніхто з дорослих цього не знав. Можливо, якісь компоненти були в знеболювальних таблетках, не знаю, – зазначив чоловік.

Він повідомив, що знайомий з родиною Зайцевих приблизно 20 років.

Що вони планують? Нічого не планують, усі прекрасно розуміють, що Олена винна. Вона й сама твердить: моя машина вбила людей. Те, що вона буде відповідати за скоєне, – ясно як білий день. Незрозуміло інше: чому водій Touareg зовсім уникнув відповідальності? Зайцеви сподіваються на результати дорожньої експертизи, можливо, вона щось прояснить, – підсумував співрозмовник видання.