Події
23 жовтня 2017
Полтавські патрульні двічі завадили самогубцям
Чоловіки, що погрожували самогубством, наразі перебувають у лікарні.
news-image

У Полтаві двічі за вихідні патрульні рятували життя людей, передає «Є!» із посиланням на Патрульну поліцію Полтави.

Зокрема, у п'ятницю, 20 жовтня, близько 21-ї години, патрульні отримали виклик про те, що людина намагається звести рахунки із життям. Інспектори за 3 хвилини прибули на вулицю Гната Хоткевича. На місце також прибули медичні працівники.

У помешканні патрульні помітили закривавленого чоловіка. Громадянин наніс собі тілесні ушкодження ножем в область шиї.

«Ми підбігли до нього, щоб надати медичну допомогу, але чоловік пручався та викрикував, що не хоче жити. Аби 53-річний полтавець не наробив собі ще більшої шкоди ми оділи йому кайданки та допомагали лікарям рятувати його життя», ‒ розповідають інспектори роти №3.

Інший випадок стався сьогодні, близько 3-ї ранку. На лінію «102» надійшло три виклики на вулицю Зіньківську. Одні повідомляли, що в одній із квартир багатоповерхівки відбувається сімейна сварка та чути шум від розбитих вікон. Інші стверджували, що не тверезий громадянин збирається покінчити життя самогубством.

Патрульні оперативно прибули на місце події. Під вікнами квартири лежали уламки скла, побутові речі та розбитий телевізор. Із середини помешкання було чутно шум та гуркіт. На вимоги патрульних відкрити двері, чоловік не реагував. Тож на місце пригоди були викликані рятувальники та слідчі. За допомогою демонтажу дверей вдалось пройти всередину помешкання. На місці виявили громадянина, який намагався вчинити самогубство через повішення, але полісмени завадили йому.

Як патрульні вияснили згодом, чоловік у стані сильного алкогольного сп'яніння спричинив сварку із матір'ю та наніс їй тілесні ушкодження. Потім 36-річний полтавець почав погрожувати, що вкоротить собі віку. Жінка вибігла з дому та негайно викликала поліцію та медиків.

Громадянина шпиталізували до спеціалізованого медичного закладу.

Читайте також: Водій зафіксував на відео, як маршрутка проїхала залізничний переїзд на заборонений сигнал