Ольга Сумська розповіла про домагання від українського режисера (відео)
Більше того, такі історії, зізнається актриса, були і в театрі.
news-image

Українська акторка Ольга Сумська свого часу також зіштовхнулася із домаганнями від режисера. Імені чоловіка, котрий чіплявся до неї, зірка не назвала.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Втім, кореспонденту ТСН Ольга розповіла, як відмовила режисеру у його домаганнях та втратила після цього роль. На котру, до речі, Ольгу вже затрвердили.

"Нам є що згадати, є величезний досвід у спілкуванні з режисерами, з продюсерами. І були такі історії, коли, скажімо, я була фактично затверджена на одну з чудових ролей. Мені було тоді 25-26 років. І пішли домагання від режисера: і так, і сяк. Він запросив мене до ресторану, були розмови, він розповідав мені про роль. І потім почалися тактильні контакти. Підкат, як кажуть у нас жінок. Я зрозуміла, що тут нічого не буде, тому що я взагалі проти таких. В першу чергу, мені здається треба шанувати себе і цінувати себе. Якщо ви є професіонал, ви в першу чергу маєте бачити в мені актрису, а не те, що ви там собі надумали", - наголошує зірка.

За словами Ольги, коли вона відмовила цьому режисеру, він просто зняв її із затвердженої ролі.

"І потім цей режисер робив все, щоб я не потрапляла в інші проекти", - додає вона.

Більше того, такі історії, зізнається актриса, були і в театрі.

Знаменитість зауважила, що є багато прикладів, коли між акторкою та режисером зароджується кохання.

"Але якщо це хибні, брутальні пропозиції, або роль через постіль – це, вибачте, хибний шлях. Я нікому не раджу, тому що потім так соромно і так може бути непереливки", - зазначає Сумська.

Про історію із домаганнями до себе Ольга нікому не розповідала та нікому на нього не скаржилася.

"Ми зустрічалися в кулуарах, ну вже ж роки пройшли. Ну не вітається людина та й усе. Я роблю вигляд, що все гаразд", - стверджує акторка.

Імені кривдника зірка не назвала, втім сказала, що "це – наш режисер", додавши, що це ім'я – не дуже відоме.

Гучну історію із секс-скандалом у Голлівуді, в епіцентрі якого опинився кінопродюсер Гарві Вайнштейн Ольга назвала "піаром".

"Я думаю, що люди заробили на цьому класні гроші. У них ніколи не буває це просто так. Це – бізнес", - підкреслила вона.

Відома акторка пригадала, під яким приводом режисер її запрошував до себе додому.

"Як це було: "А давайте, пані Олю, ми прийдемо до мене в будинок. Я там Вас запрошую. І почитаємо роль". Я думаю, чого він має зі мною один на один читати роль. Звісно, що я не пішла. Я ж розумію, в яку халепу можу потрапити", - зазначає актриса.

Читайте також: «Сторожова застава»: чому варто сходити на перше українське фентезі (фото, відео)
Читайте також: Україна не дала політичний притулок організатору гей-парадів у Білорусі й травесті-диві Мадам Жужу