Суспільство
25 жовтня 2017
15-річний херсонець влаштував стрілянину на дитячому майданчику
У Херсоні підліток влаштував стрілянину/
news-image

У Херсоні патрульні поліцейські затримали неповнолітнього хлопця, який ймовірно вчинив стрілянину на дитячому майданчику.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Херсона у Facebook, передає «Є!».

Як зазначають правоохоронці, до них звернулася жінка, яка розповіла, що на дитячому майданчику в подвір'ї одного з будинків на вулиці 28-ї Армії кілька молодих людей стріляють із пістолета.

Екіпаж поліції, який приїхав на місце події, побачив невідомого хлопця, який помітивши патрульний автомобіль почав утікати. Правоохоронці наздогнали юнака, та під час поверхневої перевірки виявили у нього предмет, схожий на пістолет, та пакетик із речовиною невідомого походження.

Хлопець назвав своє ім'я та стверджував, що йому вже є 18 років. Однак документів при собі не мав. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Дніпровського відділення поліції. Згодом туди ж прибув батько затриманого. Хлопець відразу назвав справжнє ім'я та повідомив іншу дату народження, – йдеться у повідомленні.

15-річного херсонця і його батька передали слідчим для з'ясування всіх обставин пригоди. Схожий на пістолет предмет і виявлену речовину вилучили для проведення експертизи.