Київ
26 жовтня 2017
У Києві відкриється Міжнародний фотоконкурс «День-2017»
Виставку можна буде оглянути до 5 листопада у галереї мистецтв «Лавра»
news-image

28 жовтня у київській міській галереї «Лавра» відкриють для усіх зацікавлених виставку газети «День».

Про це повідомляє прес-служба «Дня», пише «Є!».

«Фотовиставка «Дня» -2017 – це «Фотосинтез». У слові «фотосинтез» і образі глибокий науковий сенс... Сонячне проміння потрапляє в хлорофілові зерна рослин, і, у взаємодії з вуглекислим газом і водою, виникає все живе. Це справді найбільше чудо творчості. Без нього не було б життя на Землі», – зазначає головна редакторка «Дня» Лариса Івшина.
«Минулого року у фотоконкурсі «Дня» взяли участь понад 200 фотографів, які надіслали приблизно 3200 робіт. Цього року маємо 243 учасники, що надали на розсуд журі понад три з половиню тисячі знімків. На фотовиставці представлені 350 найкращих світлин. Особливістю цього року стало те, що багато фотографів надіслали серії робіт – від есе до фотодрам. Нагадаємо, що серед номінацій нашої фотовиставки – «Український світ», «Політика», «Фото з історією» та «Світ очима дітей», де представлені роботи авторів до 18 років», – додала пані Івшина.

Виставку можна буде оглянути до 5 листопада у галереї мистецтв «Лавра» (вул. Лаврська, 1). Вхід вільний. 

Читайте також:Кличко передав меру Тулузи пам‘ятник Анні Київській, який встановлять біля одного з храмів в історичній частині французького міста