Події
27 жовтня 2017
Росіянина, який погрожував підірвати київську лікарню, відправили до в'язниці
Зловмисник погрожував пацієнтам та медперсоналу підірвати заклад.
news-image

У Києві засудили чоловіка за погрози підірвати гранати у лікарняному закладі, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

"Подія сталася у Печерському районі столиці на початку серпня. Сина зловмисника підозрювали у крадіжці телефону однієї з пацієнток. Чоловік вважав обвинувачення безпідставними і в стані алкогольного сп’яніння ввечері прийшов до лікарняного закладу із трьома гранатами і став ними погрожувати. Працівники лікарні негайно викликали поліцію, але зловмисник втік.

Проте поліцейські одразу його розшукали та доставили до Печерського управління поліції", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Під час обшуку за місцем проживання затриманого було виявлено дві гранати, третю вилучили у лікарняному закладі.

Згідно із висновками експертів, вилучені гранати РГД-5 та Ф-1 є вибуховими пристроями військового призначення та відносяться до бойових припасів.

На судовому засіданні уродженець Російської Федерації повністю визнав свою провину.

Вироком Печерського районного суду зловмисника за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296 ( Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження за зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України, засуджено до 5 років позбавлення волі.

Читайте також: «Заважав відпочивати»: у Києві жінка залишила 9-місячну дитину поблизу метро на вокзалі