Події
27 жовтня 2017
У Борисполі затримали екс-бійця спецпідрозділу «Альфа»
Наразі проводяться невідкладні слідчі-розшукові дії.
news-image

У місті Бориспіль Київської області затримано колишнього бійця спецпідрозділу СБУ "Альфа" за зберігання боєприпасів, вибухівку та наркотиків. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

"Під час проведеного обшуку у будинку та гаражному приміщенні 37-річного чоловіка виявлено та вилучено значну кількість зброї, зокрема 146 претметів схожих на патрони з різними калібрами, предмет схожий на корпус гранати "РГУ", 4 картонні коробки з сухою речовиною, ззовні схожого на канабіс, та полімерні пакети з речовиною схожу на вибухову", - зазначили в прокуратурі.

За вказаними фактами Бориспільською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами без передбаченого законом дозволу) КК України та за ч. 1 ст. 309 (незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Наразі проводяться невідкладні слідчі-розшукові дії: встановлюють інших осіб, з якими зловмисник міг співпрацювати у здійсненні незаконної діяльності, вилучене буде направлено на відповідні експертизи, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Читайте також: Поранений Мосійчук прийшов до тями після операції
Читайте також: Чийгоз збирається повернутися до Криму, а Умеров наголошує, що нікого не просив його вивозити і звільняти