Суспільство
28 жовтня 2017
Неповнолітня донька відомого бізнесмена зникла на Черкащині
15-річна Валерія Черничко вийшла зі школи та не повернулася додому.
news-image

У місті Сміла Черкаської області зникла 15-річна Валерія Черничко, яка навчається у 9-му класі. Дівчина є донькою відомого місцевого бізнесмена Андрія Черничка від першого шлюбу.

Як повідомляє "Україна молода", 27 жовтня вона не повернулася зі школи додому, передає «Є!».

За інформацією журналістів, дівчина навчається у міській загальноосвітній школі №3, що на вулиці Соборній, 73, однак того дня близько 13:00 вийшла з будівлі закладу та перестала виходити на зв'язок – її мобільний мовчить.

У зв’язку з цим батьки звернулися до правоохоронців з проханням розшукати їхню дитину.

За їхніми словами, Валерію було одягнуто в червону балонову куртку, чорні штани під джинси, сірі теплі високі кросівки на липучках, синій кардиган у смужку, а також у жовтогарячу блузку з чорним мереживом. Крім того, з собою в неї був синій ганчір'яний рюкзак з білими зірками.

Додамо, на вигляд дівчинці 15 років, її зріст – 165 сантиметрів, має середню тілобудову, довге русяве волосся (нижче плечей), блакитні очі, є шрам на чолі від дитячої травми.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей про зникнення дитини до Єдиного реєстру досудових рішень.

Поліція просить телефонувати у чергову частину Смілянського ВП УСВС в Черкаській області за телефонами: 0473341072, 0635944059", – підкреслюють правоохоронці.