Події
29 жовтня 2017
В Одесі група невідомих намагалась захопити військову частину
Напад стався 29 жовтня 2017 року біля 8:45.
news-image

В Одесі група невідомих в балаклавах, всього близько 40 осіб, спробувала провести рейдерське захоплення військової частини А3571, на території якої розташовується аеродром "Шкільний".

Про це заявив начальник прес-центру командування Військово-повітряних сил України Роман Юрчило в ефірі телеканалу "112 Україна", інформує «Є!», з посиланням на rbc.ua.

Відзначено, що нападники демонтували паркан частини, а потім в невідомому напрямку вивезли з її території військове майно. На місце події прибули представники військової прокуратури, військової служби правопорядку та повітряного командування "Південь" Повітряних сил Збройних Сил України. Повідомляється, що в нападі, який стався 29 жовтня 2017 року біля 8:45 брали участь "невідомі особи, які позиціонують себе як представники торгово-розважального центру Citi Center". 

"Про цих людей поки нічого невідомо. Зараз була розмова військового юриста служби правопорядку, який сказав, що ніяких документів у цій організації немає на будь-які дії на території цього об'єкту", - заявив Юрчило, додавши, що поки захоплення об'єкта зупинено.

Також він підкреслив, що на землі знаходяться об'єкти Міноборони України і відомство має намір захищати свою територію.

Читайте також: В небо над окупованим Донбасом запустили український прапор (відео)