Події
30 жовтня 2017
У Чернівцях наркоман їздив вулицями і врізався в чужі машини (відео)
Полісмени наздогнали машину на одній із вулиць, саме коли водій від'їхав од чергового підбитого авто.
news-image

У Чернівцях неадекватний водій розбив п'ять машин, допоки його не затримала поліція. По обіді до правоохоронців почали дзвонити містяни з повідомленнями про позашляховик, що женеться вулицями міста і трощить автомобілі, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Полісмени наздогнали машину на одній із вулиць, саме коли водій від'їхав од чергового підбитого авто. Під час спілкування з патрульними, той відмовлявся показати водійське посвідчення та зачинився в машині. Однак згодом випадково натиснув кнопку розблокування дверей, після чого його і затримали поліцейські. 

Алкоголю в крові чоловіка не виявили – натомість, він сам зізнався, що вживав наркотики. Загалом порушник пошкодив п’ять чужих авто та розбив своє. 

«Він там махався в автомобілі, бився головою в панель. Закрився в автомобілі з обох сторін, почав втрачати себе і випадково нажав на кнопку розблокування дверей, після чого нами оперативно було застосовано фізичну силу, спецзасоби, і доставлено його в наркодиспансер», - розповів інспектор Олександр Вишиваний.

Днями повідомлялося, що в Чернівцях небайдужі містяни затримали нетверезого водія. Це сталося на заправці, куди залетів Mercedes, котрий був побитий з усіх боків. Перед тим він встиг переїхати через клумбу, а на заправку в'їхав під заборонний знак і ледь не зніс заправочну колонку. До водія підішли двоє чоловіків і поцікавились, чому той порушує правила – натомість той ледь не випав з автівки і почав вихвалятися, що вживав алкогольні напої на вечірці. 

Читайте також: В Києві поліція викрила мережу незаконних реабілітаційних центрів, де людей тримали у кайданах та колоки психотропні (фото, відео)
Читайте також: Під час конфлікту у столичному ресторані стріляли в чоловіка (відео)