Події
31 жовтня 2017
Одесит забив матір до смерті
Лікарі виявили на тілі загиблої ушкодження у вигляді множинних переломів ребер.
news-image

В Одесі чоловік завдав тяжких тілесних ушкоджень своїй матері, від яких 68-річна жінка померла, передає «Є!» із посиланням на поліцію регіону.

Про смерть потерпілої до поліції повідомила її сестра.

Під час судово-медичного дослідження лікарі виявили на тілі загиблої ушкодження у вигляді множинних переломів ребер. Згідно з висновком експертизи, причиною смерті став больовий шок.

"Встановлено, що у квартирі, де сталася трагедія, потерпіла жила зі своїм 47-річним сином. Через хворобу жінка тривалий час була прикута до постелі. У зв’язку з цим усі турботи, пов’язані з доглядом за нею, лягли на плечі чоловіка.

Того вечора, повернувшись додому, підозрюваний побачив, що мати забруднила постіль. На цьому ґрунті між родичами виник словесний конфлікт. Будучи напідпитку, син розлютився і почав бити літню жінку ногами. Проживши ще два дні, потерпіла від отриманих травм померла", - розповіли у поліції.

За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 КК України. Згідно з законодавством, за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої, чоловіку загрожує від семи до десяти років позбавленням волі.

Читайте також: «Виправданий богами»: в Гані старійшина села виправдав ґвалтівника над 4-річною дитиною