Події
31 жовтня 2017
Бойовики розстріляли цивільне авто на блокпосту, є загиблий, - ГУР
Бойовики намагалися ввести населення в оману, звинувативши загиблого в причетності до нібито диверсійної діяльності.
news-image

На тимчасово окупованій території Донбасу так звані "співробітники автоінспекції" на блокпосту розстріляли цивільний автомобіль, в результаті чого загинув водій. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко з посиланням на інформацію Головного управління розвідки, пише «Є!» з посиланням на РБК.

"Співробітникам так званої "ДАІ" окупанти дозволили відкривати вогонь на ураження по громадському транспорту, водії якого не виконують вимоги про зупинку. Приміром, на блокпосту неподалік від населеного пункту Калинівка розстріляли цивільне авто, яке не зупинилося на таку вимогу. Водій легковика в результаті інциденту загинув", - повідомив Лисенко.

За його словами, щоб приховати провину за загибель мирного жителя, бойовики намагалися ввести населення в оману, звинувативши загиблого в причетності до нібито диверсійної діяльності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення АТО на Донбасі за добу поранений один український військовий, загиблих немає.

Читайте також:Доба в АТО: 10 обстрілів, один боєць травмований