Джонні Депп і Ембер Херд одружаться в лютому на Багамах
Весілля відбудеться на особистому острові зірки «Піратів Карибського моря» у присутності 50 запрошених друзів і родичів пари.
news-image

Голлівудські актори Джонні Депп і Ембер Херд одружаться в перший вікенд лютого на Багамах, повідомляє The New York Post з посиланням на власні джерела, передає Є | Єдність.інфо.

Весілля відбудеться на особистому острові зірки «Піратів Карибського моря» у присутності 50 запрошених друзів і родичів пари.

Як пише видання, церемонія одруження пройде 7-8 лютого, оскільки саме в ці дні в щільному графіку обох акторів вдалося організувати вихідні.

На заході будуть присутні діти Деппа від першого шлюбу. Наречена одягне сукню від дизайнера Стелли Маккартні. Частину гостей наречений розмістить на своїй яхті Vajoliroja.

51-річний Депп і 28-річна Херд були заручені близько року. Вони познайомилися на зйомках фільму «Ромовий щоденник» в 2012 році.

З попередньої коханої, Ванессою Параді, Джонні Депп розлучився в червні 2012 року після 14 років спільного життя. Тоді повідомлялося, що Депп пішов від Параді до Ембер Херд, згодом інформація підтвердилася. Джоні і Ембер живуть разом вже близько двох років. Ванесса Параді і Джонні Депп не були офіційно одружені і неодноразово говорили про те, що не поспішають оформляти свої відносини. За час їхнього роману у акторів народилися двоє дітей, дочка Лілі-Роуз і син Джек. Ванесса стала першою, кому Джонні повідомив про майбутнє весілля.