Події
2 листопада 2017
На трасі Київ - Чернігів люди в масках обстріляли вантажівку
Отримавши портативний сейф з грошима та відібравши мобільні телефони у потерпілих, зловмисники втекли з місця події.
news-image

Поліція Чернігівщини відкрила кримінальне провадження за фактом розбійного нападу на автоперевізника, передає «Є!» із посиланням на поліцію регіону.

Зазначається, що вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення, що на автошляху Київ – Чернігів у Козелецькому районі невідомі у масках пограбували водія вантажного автомобіля з двома пасажирами.

"Як пояснили правоохоронцям потерпілі, вони поверталися з вантажем господарських товарів до Чернігова. Близько 22-ї години, щойно автомобіль в’їхав на територію Чернігівської області, пробилося колесо. Водій зупинив автівку для ремонту.

В цей час поруч з аварійною вантажівкою загальмував попутній легковик. Звідти вибігли четверо молодиків у масках та з пістолетом. Для залякування, вони зробили кілька пострілів по кабіні транспортного засобу потерпілих (попередньо з травматичної зброї)", - йдеться в повідомленні правоохоронців.


Після цього нападники змусили подорожніх вийти з машини та почали вимагати гроші. Отримавши портативний сейф з грошима та відібравши мобільні телефони у всіх потерпілих, зловмисники втекли з місця події своїм легковиком.
Після отримання повідомлення про розбійний напад поліція Чернігівщини негайно ввела в дію план «Перехват».
Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 статті 187 Кримінального кодексу України («розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб»), яка передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.