Події
2 листопада 2017
У Чернівцях молодик переховував вдома десятки елітних мотоциклів, викрадених в ЄС (фото)
На території приватного господарства здійснювався розбір краденого мототранспорту.
news-image
У Чернівцях вдома у 21-річного хлопця знайшли 25 дорогих мотоциклів, які були викрадені в ЄС та перебували в міжнародному розшуку. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Чернівецької області, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

За попередніми даними, на території приватного господарства здійснювався розбір краденого мототранспорту. Під час обшуків поліцейські знайшли велику кількість запчастин та 25 мотоциклів.

Серед знайденого були Harley-Davidson, спортивні моделі BMW, Suzuki та KTM, а також водний мотоцикл і квадрацикл. Вартість деяких моделей сягає кількох десятків тисяч доларів.

Оскільки у власника гаража не було реєстраційних документів на транспорт і він не міг пояснити, звідки у нього така кількість мотоциклів, поліцейські вилучили транспорт. Згодом з’ясували, що мотоцикли були викрадені упродовж цього року в країнах ЄС та перебувають у міжнародному розшуку.

Відкрито кримінальне провадження за статею "ридбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом".

Поліцейські встановлюють походження вилученого автотранспорту, канали його надходження до України та осіб, причетних до злочину.