Події
2 листопада 2017
«Вирішив зіпсувати їм настрій»: у Києві чоловік «замінував» весілля друзів
Невдалий жарт закінчився евакуацією із ресторану 400 гостей свята.
news-image

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який "замінував" весілля друзів, передає «Є!» із посиланням на столичну поліцію.

"Близько 19-ої години черговий Дніпровського управління поліції отримав повідомлення від невідомого про те, що біля ресторану на вулиці Малишка, де святкують весілля, він поклав бомбу, яка вибухне через 10 хвилин. На адресу терміново виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та керівництво територіального управління поліції", - повідомили у поліції.

По прибуттю правоохоронці провели евакуацію 400 осіб. Після обстеження об’єкту вибухових пристроїв чи речовин не знайдено.

Правоохоронці встановили, що виклик надійшов з номеру мобільного абонента, який перебуває у Деснянському районі. Далі поліцейські з’ясували місцезнаходження заявника та затримали його. Чоловік знаходився вдома та вживав алкогольні напої, тож пояснити чітко свої дії не зміг

"За однією із версій, він дізнався про весілля друзів та вирішив просто зіпсувати їм настрій", - пояснили у поліції.

44-річного чоловіка затримали. Відомо, що він – уродженець іншої держави, який вже має судимість за скоєння крадіжки. Останні роки мешкав у столиці, де працював на продовольчих ринках.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.