Події
2 листопада 2017
Осмаєв розповів, як помститися Росії за Окуєву
Чоловік вбитої Аміни Окуєвої Адам Осмаєв розповів, що під час обстрілу куля влучила жінці у голову і він не встиг її врятувати.
news-image

Чоловік убитої Аміни Окуєвої Адам Осмаєв розповів, як треба відповісти Росії на цей злочин.

Про це йдеться в його інтерв'ю виданню "Кавказ.Реаліі", пише «Є!» з посиланням на УП.

На питання журналіста, чому потрібно відповісти вбивцям Аміни, Осмаєв заявив:
"Поверненням Криму і Донбасу, перемогою у війні. Думаю, це найбільш адекватна відповідь на загибель Аміни. А виконавців Аллах в будь-якому випадку покарає".

Він висловив надію, що після цього вбивства українські правоохоронні органи "з великим завзяттям і бажанням" працюватимуть над замахом, скоєним на його життя 1 червня.

"Потрібно розуміти, що тут йде війна. Це не демагогія, це реальна війна з підступним ворогом. І, звичайно, є жертви. Діють групи терористів ..., діють і кадировці", - підкреслив Осмаєв.

За його словами, кадировці намагаються залучити на свою сторону політиків і громадських діячів за межами Росії, в тому числі і в Україні.

Як відомо, ввечері 30 жовтня біля залізничного переїзду біля селища Глеваха Київської Області невідомі обстріляли з кущів автомобіль Аміни Окуєвої, вона загинула. Поранення отримав Адам Осмаєв, який сидів у машині поруч.

Чоловік вбитої Аміни Окуєвої Адам Осмаєв розповів, що під час обстрілу куля влучила жінці у голову і він не встиг її врятувати.

Правоохоронці розглядають дві основні версії вбивства: це дії російських спецслужб, вбивство з метою дестабілізації суспільно-політичної ситуації, створення атмосфери терору і жаху в Україні і помста Осмаєву жителів Чечні за те, що він пішов проти глави республіки Рамзана Кадирова.

Читайте також:Окуєвій просять присвоїти Героя України