Війна
3 листопада 2017
Доба в АТО: 16 обстрілів, одного бійця ЗСУ поранено
На Луганському напрямку, після 18 години противник тричі бив із гранатометів і великокаліберних кулеметів по оборонцях Кримського.
news-image

Загалом за минулу добу бойовики 16 разів порушили перемир’я. Унаслідок бойових дій один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Є!» з посиланням на УП.

Наприкінці минулої доби у районі проведення АТО обстановка залишалась неспокійною. Російсько-окупаційні угруповання продовжували обстріли позицій сил АТО на всіх напрямках, застосовуючи переважно піхотне озброєння.

Так, на Луганському напрямку, після 18 години противник тричі бив із гранатометів і великокаліберних кулеметів по оборонцях Кримського.

Під вогонь із цієї ж зброї потрапив опорний пункт ЗСУ неподалік Лебединського, що на Приморському напрямку. 


На Донецькому напрямку наприкінці доби ворог застосовував гранатомети різних видів та стрілецьку зброю біля Луганського, Кам’янки та Бутівки. А з кулеметів окупанти обстрілювали підступи до Авдіївки та Зайцевого.

Як зазначили у штабі АТО, українські захисники 13 разів вогнем із озброєння, що не заборонене мирними домовленостями, примушували найманців до миру.

Як повідомлялось, вдень, 2 листопада, проросійські найманці обстріляли оборонців Кам’янки із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У результаті цього протистояння отримав поранення один боєць АТО. Постраждалий перебуває у військово-медичному закладі, у нього задовільний стан здоров’я.

Читайте також:Осмаєв розповів, як помститися Росії за Окуєву

Читайте також:За минулу добу в зоні АТО загинув один воїн ЗСУ