Події
3 листопада 2017
У Харкові працював масажний салон, у якому «працівниці» надавали клієнтам послуги сексуального характеру (відео)
«Жриці кохання» приїхали на заробітки із Запорізької та Донецької областей, а також райцентрів Харківщини.
news-image

Поліція Харкова затримала організатора масажного салону зі специфічними послугами, передає «Є!» із посиланням на поліцію Харківщини.

Встановлено, що 27-річний чоловік за оголошенням набирав на роботу «працівниць», які за грошову винагороду надавали клієнтам послуги сексуального характеру під видом еротичного масажу.

Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили речові докази – гроші, отримані від клієнтів за послуги, телефони, журнал обліку.

Встановлено, що організатор спеціально винайняв квартиру для облаштування підпільного салону по наданню інтимних послуг.

"Для злочинної діяльності підбирав молодих жінок, які мали проблеми із матеріальним забезпеченням через оголошення в мережі Інтернет. «Жриці кохання» віком від 18 до 25 років, що працювали в борделі, приїхали на заробітки до Харкова з Запорізької та Донецької областей, а також райцентрів Харківщини", - йдеться в повідомленні поліції.

27-річному чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Читайте також: Співробітник Twitter в день свого звільнення видалив аккаунт Дональда Трампа