Резонанс
3 листопада 2017
У поліції прокоментували вбивство депутата Сєвєродонецької міської ради Сергія Самарського (фото)
Жінка загиблого повідомила, що востаннє вона розмовляла з чоловіком о 17:20, коли він шов додому.
news-image

Сьогодні вночі, о 00:30 поблизу будинку № 1 МЖК «Мрія» м. Сєвєродонецька знайдено труп 53–річного місцевого мешканця, депутата Сєвєродонецької міської ради Сергія Самарського з ознаками насильницької смерті. Наразі на місці події працюють слідчі, експерти та оперативні співробітники, встановлюються обставини події. Про це повідомили у прес-службі поліції Луганської області, передає «Є!»

"2 листопада о 21:35 до Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення від дружини депутата міської ради Ірини Самарської про те, що о 18:05 вона втратила зв’язок зі своїм чоловіком Сергієм Самарським. Жінка повідомила, що останній раз вона розмовляла з чоловіком о 17:20, коли він шов додому", - повідомили правоохоронці.

На пошуки зниклого був піднятий особовий склад поліції, спецпідрозділи та додані сили.

При обстеженні прилеглої до місця проживання зниклого території біля будинку№1 МЖК «Мрія» було виявлено тіло Сергія Самарського з ознаками насильницької смерті – розбита голова.

На місце події наразі продовжують працювати слідчо-оперативна група, кінологи, експерти криміналісти тощо. Проводяться першочергові слідчо-оперативні дії.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 КК України «Умисне вбивство».

Читайте також: У Сєвєродонецьку вбили депутата