Події
3 листопада 2017
На Херсонщині 21-річний молодик вкрав Державний Прапор України з флагштока на площі
Крадій був у стані алкогольного сп’яніння.
news-image

На Херсонщині затримано крадія Державного Прапора України. За словами хлопця, на час скоєння крадіжки він був у стані алкогольного сп’яніння та хотів встановити прапор у себе вдома, передає «Є!» із посиланням на поліцію регіону.

Подія сталася вночі у місті Берислав. Невідомий на площі Перемоги вкрав Державний Прапор України з флагштока.

Оперативники опитали жителів навколишніх будинків та перевірили відео з камер відеоспостереження.

Було встановлено особу підозрюваного, яким виявився 21-річний місцевий житель. Раніше до адміністративної чи кримінальної відповідальності він не притягався.

"Поліцейські прийшли за місцем проживання хлопця і виявили у нього в кімнаті викрадений стяг. Хлопець пояснив, що тієї ночі він вживав алкогольні напої в компанії друзів, потім вирішив зняти прапор з флагштока. Після чого гуляв з ним по парку, потім відніс додому", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України "Крадіжка" (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років).