Події
3 листопада 2017
Після перерви не повернулась на урок: на Вінниччині майже добу поліцейські шукали школярку
Дівчинка посварилась з батьками.
news-image

Сьогодні вночі поліцейські розшукали 13-річну дівчинку, мешканку Літинського району, яка після конфлікту з батьками не повернулась додому. Небайдужі громадяни повідомили в поліцію про дитину, яку побачили серед ночі у під’їзді вінницької багатоповерхівки, передає «Є!» із посиланням на поліцію Вінницької області.

"2 листопада близько 13 години до працівників поліції звернувся директор Соснинської школи, який повідомив, що після перерви на урок не повернулась 13-річна учениця.

Відразу після отримання повідомлення про зникнення дитини по тривозі був піднятий особовий склад літинської поліції. На встановлення місцезнаходження дитини орієнтували усі підрозділи вінницької поліції. До пошуків школярки приєднались рятувальники.

О третій годині ночі дитину знайшли в місті Вінниці. До поліції зателефонували жителі однієї з багатоповерхівок і повідомили про дитину в під’їзді по вулиці Хмельницьке шосе", - йдеться в повідомленні поліцейських.

За вказаною адресою відразу виїхала поліція. Спілкуючись з поліцейськими, дівчинка розповіла, що не хотіла повертатись додому, оскільки посварилась з батьками. Доїхавши на маршрутці до обласного центру, вона вирішила погуляти містом. Після того, як розпочався дощ, сховалась в під’їзді багатоповерхівки.

Поліцейські ювенальної превенції провели з батьками та дитиною роз’яснювальну роботу з метою запобігання таким випадкам у майбутньому.

Читайте також: На Херсонщині 21-річний молодик вкрав Державний Прапор України з флагштока на площі