Події
3 листопада 2017
У Києві охоронець приватного підприємства вбив колегу через розбіжності у політичних поглядах
Між собою посварилися уродженці Чернігівщини та Донеччини.
news-image

Поліція Києва затримала охоронця приватного підприємства за вбивство колеги. Чоловіки посварилися через розбіжності у політичних поглядах - і один із них сокирою, а після ножем наніс поранення іншому, передає «Є!» із посиланням на столичну поліцію.
Правоохоронці отримали виклик на вулицю Пухівську о 21:36 під час відпрацювання території району. Стало відомо, що у приміщені приватної фірми сталася бійка між працівниками, один із яких отримав смертельні ножові поранення.

 
"На місці події правоохоронці виявили 65-річного уродженця Донецької області із різаною раною руки. Одяг, взуття та руки чоловіка теж були у крові, а на підлозі у кімнаті лежав 69-річний уродженець Чернігівщини із тілесними ушкодженням та без ознак життя", - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці відмічають, що потерпілому нанесли близько 12-ти колото-різаних поранень тулуба, шиї та рубані рани обличчя. Після проведення відповідної експертизи буде встановлена остаточна причина смерті пенсіонера.
Попередньо встановлено, що між чоловіками-пенсіонерами, які працювали та жили на фірмі, виник конфлікт на політичну тему.

 
"Уродженець Чернігівщини образливо висловлювався на адресу свого колеги. Донеччанин, коли закінчилися аргументи, вдарив опонента обухом сокири у голову, а після наніс чисельні ножові поранення. Після скоєного зателефонував колезі, який й повідомив про подію керівництву підприємства і правоохоронцям", - розповіли поліцейські.


За фактом розпочато провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Уродженця Донецької області затримали. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також: Під Києвом пограбували будинок футболіста «Динамо» Гусєва