Події
6 листопада 2017
Правоохоронці, які постраждали під час вибуху у Дніпрі розповіли про свій стан (відео)
Внаслідок вибуху гранати 5 поліцейських отримали численні осколкові поранення.
news-image

Постраждалий внаслідок вибухів гранат в ніч з 4 на 5 листопада у Дніпрі старший лейтенант поліції Гамід Расулзаде розповів про своє самопочуття і події, що трапилися. У правоохоронця численні осколкові поранення і перелом носової перегородки.

Про це повідомляє "Інформатор".

Нагадаємо, в ніч з 4 на 5 листопада у Дніпрі зловмисники кинули у поліцейських дві гранати. Внаслідок вибуху гранати 5 поліцейських отримали численні осколкові поранення.

"Господар квартири ключами відчинив усі замки, і ми зрозуміли, що вона зачинена на внутрішній замок. Коли двері все ж відчинили, невідомий відразу кинув у нас гранату. І пішло-поїхало. Граната. Стрільба. Все в тумані. Встиг тільки дістати зброю, і вибухова хвиля забрала мене і слідчого по сходах. На перший поверх ми буквально виповзли", – розповів Расулзаде.

За словами лікарів, стан старшого лейтенанта стабільний, потерпілого відвідують друзі і колеги по роботі.

Ще один постраждалий в інциденті – 40-річний старший сержант поліції Сергій Глушан. В лікарні Мечникова чоловікові ампутували ногу. Зараз правоохоронець перебуває у відділенні інтенсивної терапії. Зазначимо, що Глушан врятував себе сам. Після отриманої травми чоловік швидко перев'язав поранену ногу шарфом. Крововтрата була мінімальною, переливання крові не знадобилося.

З тіла потерпілого лікарі витягли безліч осколків. Також постраждали грудина і частина спини. За словами медиків, через добу-дві поліцейського переведуть з реанімації до травматологічного відділення. Сьогодні правоохоронця провідали дружина і 18-річний син.

"Я чув вибухи і постріли, проте треба було тримати двері, щоб злочинці не вистрибнули з квартири", – розповів Глушан.

На думку медиків, через 10 днів пацієнта зможуть виписати з лікарні. Далі – період реабілітації, підготовка ноги до протезу. Вільно рухатися потерпілий поліцейський зможе через півроку.

Читайте також: У Києві в квартирі вибухнув газ: є загиблі (фото)