Події
6 листопада 2017
40-річний чоловік забив матір до смерті за те, що та відмовилася їсти
Чоловік насильно намагався нагодувати свою лежачу матір.
news-image

Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, 40-річний житель села Броска Ізмаїльського району насильно намагався нагодувати свою лежачу матір. А коли жінка відмовилася їсти, став наносити їй удари кулаками по обличчю, душити і викручувати руки, передає «Є!» із посиланням на поліцію Одеської області.

"До Ізмаїльського відділу поліції надійшло повідомлення з медичного закладу про те, що в одному з житлових будинків виявлено тіло 76-річної місцевої мешканки. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що потерпіла мешкала разом зі своїм 40-річним сином. Однак останнього у будинку не виявилось", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Поліцейські встановили, що тяжкий злочин скоїв саме син потерпілої, який вже був раніше судимий.

Зловмисника було знайдено у знайомого, до якого він зайшов у гості через три дні після скоєного.

«Затриманий розповів, що в той день знаходився у стані алкогольного сп'яніння та посварився зі своєю матір'ю через те, що вона відмовлялася приймати їжу, якою він хотів її нагодувати. Чоловіка це розлютило, і він став наносити удари кулаками по обличчю жінки, душити її та викручувати руки. Від отриманих тілесних ушкоджень, потерпіла померла на місці події. Зрозумівши, що він накоїв, зловмисник намагався сховатися від органів суду і слідства, - розповів начальник Ізмаїльського відділу поліції майор поліції Олександр Суржик.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисник знаходиться під вартою. За дане кримінальне діяння законом передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Читайте також: На Дніпропетровщині син-студент приїхав провідати матір, але виявив її вбитою